Home Events Happy PEOPLE, better performance-Remote

Happy PEOPLE, better performance-Remote

Ons werk vraagt veel van ons. Eisen worden hoger: We moeten sneller werken, innovatiever en adaptiever zijn, beter presteren….Gaat dat lang goed? Vaak niet, want we zijn we met z’n allen vaker ziek, ervaren meer stress en hebben meer burn-outs. Kan het anders? Ja zeker! Maar, hoe dan? In onze workshop happy people, better performance geven je handvatten uit de praktijk en de theorie. Je reflecteert op je eigen rol en omgeving en je krijgt de basisbeginselen mee van verschillende methoden en theorieën: van Lean tot Lencioni. Ook spelen we met elkaar een leuke en inspirerende game. En aan het einde van de dag ga je naar huis met een doosje gevuld met inspiratie, energie, nieuwe inzichten, scherpe reflecties en feedback waar je het warm van krijgt.

Happy people, better performance? Happy people: Lachen op het werk? Tuurlijk dat is belangrijk. Maar, er is meer. Happy people gaat over een collectief gevoel van veiligheid in de omgeving waarin je werkt. Sociale veiligheid als basis om vragen te stellen, fouten te maken en te leren. Een sociaal veilige omgeving is een geweldige basis om performance te verbeteren. Zeker in een omgeving die gekenmerkt wordt door onzekerheden en afhankelijkheden. Maar, dan ben je er nog niet. Want er is ook duidelijkheid nodig. Duidelijkheid over doelen, processen en rollen. Duidelijkheid zorgt ervoor dat je weet waar je verantwoordelijk voor bent en wat er van je verwacht wordt.

Duidelijkheid en sociale veiligheid zijn de basis begrippen die we in deze workshop verdiepen Natuurlijk geven we je handvatten mee die je in je eigen werk kan toepassen of uitproberen. Dit alles bij elkaar maakt ‘happy people, better performance’ mogelijk

The Happy PEOPLE, better performance-Remote ticket sales has ended!
Tags: ,

Datum

27 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Kosten

€195.00
Categorie
Femke Bruin

Organisator

Femke Bruin
Telefoon
0648532223
Email
femkebruin@baeze.com
Website
https://baeze.com

Andere Organisatoren

Kim Vesters
Kim Vesters
Telefoon
0648532224
Email
kimvesters@baeze.com
Website
https://baeze.com
QR code