Home Events Happy TEAM, better performance-Remote

Happy TEAM, better performance-Remote

Eisen die aan teams worden gesteld, zijn steeds hoger: We moeten sneller werken, innovatiever en adaptiever zijn, beter presteren….Gaat dat lang goed? Vaak niet, want we zijn we met z’n allen vaker ziek, ervaren meer stress en hebben geen tijd om met elkaar in gesprek te gaan  of naar elkaar te luisteren. Kan het anders? Ja zeker! Maar, hoe dan? In de workshop ‘happy team, better performance’ geven we jou en je team handvatten uit de praktijk en de theorie. Jullie reflecteren op je eigen rol en omgeving en krijgen de basisbeginselen mee van verschillende methoden en theorieën: van Lean tot Lencioni.  Tot slot speel je met je team een inspireerde en energieke game. En aan het einde van de dag ga je naar huis met een doosje gevuld met inspiratie, energie, nieuwe inzichten, scherpe reflecties en feedback waar je het warm van krijgt.

Happy team, better performance? Happy team: Lachen op het werk? Tuurlijk dat is belangrijk. Maar, er is meer. Happy team gaat over een collectief gevoel van veiligheid in de omgeving waarin je werkt. Sociale veiligheid als basis om elkaar vragen te stellen, fouten te maken en te leren. Een sociaal veilige omgeving is een geweldige basis om performance te verbeteren. Zeker in een omgeving die gekenmerkt wordt door onzekerheden en afhankelijkheden. Maar, dan ben je er nog niet. Want er is ook duidelijkheid nodig. Duidelijkheid over doelen, processen en rollen in jullie team. Duidelijkheid zorgt ervoor dat je als team en individu weet wat er van je verwacht wordt. Duidelijkheid en sociale veiligheid zijn de basis begrippen die we in deze workshop verdiepen. Dit zijn de begrippen die ‘happy team, better performance’ mogelijk maken. Natuurlijk geven we je handvatten mee die je in je eigen werk kan toepassen of uitproberen. Dit alles bij elkaar maakt ‘happy team, better performance’ mogelijk.

Wat kost het jullie?

Afhankelijk van teamgrootte en locatie. Vraag een offerte aan.

Baeze – voor groei in performance en werkgeluk

Baeze (‘bees’, op basis van het Engelse ‘basis’) bouwt mee aan een krachtige basis voor je bedrijf of organisatie. Dit helpt je duurzaam te veranderen. Na een traject van Baeze staan de neuzen actief dezelfde kant op en heb je zowel op proces- als persoonlijk gebied een stevig fundament voor duurzame verandering.

Contact

Baeze werkt door heel Nederland. Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten.

Kim Vesters
kimvesters@baeze.com
+31(0)648532224

Femke Bruin
femkebruin@baeze.com
+31(0)648532223

Kvk: 53458346
Postbus 4073
3006 AB Rotterdam