Onze expertise

Als veranderadviseurs werken we vanuit een procesbenadering. We hebben verbeterinstrumenten als Lean en Lean Six Sigma in onze gereedschapskist én veel ervaring met teamontwikkeling. Vanuit een scherpe analyse geven we de opdrachtgever een nieuwe bril om naar de bedrijfsprocessen en mensen daarin te kijken. De beste oplossingen dienen zich op die manier als logisch aan.

Cocreatie

Wij begeleiden de opdrachtgever bij het verkrijgen van draagvlak voor het verbetertraject. Inzicht in teamdynamiek speelt daarbij een grote rol. Daarna gaan wij samen met opdrachtgever, mt én werkvloer aan de slag om de noodzakelijke verbeteringen in productiviteit, kwaliteit, kostenbeheersing of samenwerking, handen en voeten te geven. We kijken daarbij ook nadrukkelijk naar de meest effectieve leiderschapsstijl.

Slide

De oprichters

Baeze is opgericht door bestuurskundige en Master Black Belt Femke Bruin en ontwikkelingsdeskundige, coach en Black Belt-gecertificeerde Kim Vesters. Samen hebben wij meer dan 25 jaar ervaring bij ruim 75 klanten in de profit- en non-profit sector.

Ons bureau is groeiend en wil aan nieuwe consultants een omgeving bieden waar het inspirerend is om te werken door eigen verantwoordelijkheid ruim baan te geven.