Baeze-inning

In deze snelle en prestatiegerichte wereld is steeds meer behoefte aan ontspanning en connectie, als tegenwicht voor het harde werken en denken.

Gemiddeld spreken we 140 woorden per minuut hardop uit. Maar je kunt wel 800 tot 1.400 woorden per minuut denken (Engbers). Reflectie vormt de brug tussen wat in je hoofd zit en wat je hardop zegt. Reflectie maakt het bespreken van persoonlijke en gevoelige onderwerpen gemakkelijker en  levert meer begrip voor de ander en voor jezelf. Dit geeft een gevoel van vertrouwen, vrijheid en verbinding.

Dit jaar is ons voornemen om bij te dragen aan jouw werkgeluk. Daarom geven wij 5 gratis Baeze-inning Reflectie sessies weg. Wie verdient dit nu niet werkgeluk? ! Als je wil meedingen naar 1 van de 15 gratis plaatsen tijdens onze Baeze-zinning, stuur ons voor 27 januari 2022 een berichtje met daarin jouw gegevens naar info@baeze.com.  Uit alle aanmeldingen zullen wij 15 personen selecteren. De sessies zullen in groepen van drie plaatsvinden en duren 1.5 uur.