Happy people, better performance!

Ons werk vraagt veel van ons. Eisen worden hoger en tegelijkertijd zijn we met z’n allen vaker ziek en ervaren meer stress. Kan het anders? Ja zeker! Maar, hoe dan? Al ruim 10 jaar werken wij met veel plezier in organisaties, met teams individuen aan de sleutel naar ‘happy people, better formance’. Dat doen we door samen te werken aan het realiseren van doelen op basis van duidelijke processen en rollen met sociale veiligheid als vertrekpunt.

In onze workshops ‘happy people, better performance’: 

  • Neem je aan het einde van de dag een doosje gevuld met inspiratie, fun, scherpe reflecties en feedback mee naar huis
  • Krijg je een workshop door Kim en Femke op een fijne locatie of online
  • Leer je hoe je met duidelijkheid, reflectie en sociale veiligheid ‘happy people, better performance’ een stap dichterbij brengt
  • Ontmoet je allemaal leuke nieuwe mensen
  • Geven wij je handvatten uit de praktijk en de theorie
  • Reflecteer je op je eigen rol en omgeving 
  • Krijg je de basisbeginselen mee van verschillende methoden en theorieën: van Lean tot Lencioni
  • Speel je een professionele game van Kings and Queens waarin je reflecteert op eigen rol en oefent met dialogen over performance

 

WORKSHOP

Happy PEOPLE, better performance

Ons werk vraagt veel van ons. Eisen worden hoger: We moeten sneller werken, innovatiever en adaptiever zijn, beter presteren….Gaat dat lang goed? Vaak niet, want we zijn we met z’n allen vaker ziek, ervaren meer stress en hebben meer burn-outs. Kan het anders? Ja zeker! Maar, hoe dan? In onze workshop happy people, better performance geven je handvatten uit de praktijk en de theorie. Je reflecteert op je eigen rol en omgeving en je krijgt de basisbeginselen mee van verschillende methoden en theorieën: van Lean tot Lencioni. Ook spelen we met elkaar een leuke en inspirerende game. En aan het einde van de dag ga je naar huis met een doosje gevuld met inspiratie, energie, nieuwe inzichten, scherpe reflecties en feedback waar je het warm van krijgt.

Happy people, better performance? Happy people: Lachen op het werk? Tuurlijk dat is belangrijk. Maar, er is meer. Happy people gaat over een collectief gevoel van veiligheid in de omgeving waarin je werkt. Sociale veiligheid als basis om vragen te stellen, fouten te maken en te leren. Een sociaal veilige omgeving is een geweldige basis om performance te verbeteren. Zeker in een omgeving die gekenmerkt wordt door onzekerheden en afhankelijkheden. Maar, dan ben je er nog niet. Want er is ook duidelijkheid nodig. Duidelijkheid over doelen, processen en rollen. Duidelijkheid zorgt ervoor dat je weet waar je verantwoordelijk voor bent en wat er van je verwacht wordt.

Duidelijkheid en sociale veiligheid zijn de basis begrippen die we in deze workshop verdiepen Natuurlijk geven we je handvatten mee die je in je eigen werk kan toepassen of uitproberen. Dit alles bij elkaar maakt ‘happy people, better performance’ mogelijk

Wat kost het je LIVE? (het is voor ons vanzelfsprekend dat we RIVM regels hanteren)

395 EUR en 6 uur

Wat kost het je Remote?

195 EUR en 3 uur

WORKSHOP

Reflectiesessie

Weet jij hoe je in moeilijke situaties handelt? Maak je dan bewuste keuzes wat je wel en niet zegt? Of handel je vanuit gedachten waarvan je je eigenlijk niet bewust bent? Hoe beïnvloedt het ongezegde je handelen (Marilieke Engbers)?

Tijdens de reflectiesessies benut je elkaars aandacht om hier bewust over na te denken. Je kijkt terug op ervaringen uit je professionele omgeving en geeft hier betekenis aan. Door vragen aan elkaar te stellen, leer je met een ander perspectief te kijken naar je eigen handelen. Je leert om hardop uit te spreken hoe je in bepaalde situaties handelt. En welke onbewuste aannamen of gedachten hier achter zitten. Daarmee vormen de reflectiesessies een brug tussen wat in je hoofd zit en wat je hardop zegt. Je krijgt handvatten mee om nieuwe perspectieven in de praktijk te brengen.

300 EURO voor 5 sessies van 1 uur. Met minimaal 3 en maximaal 5 personen.

Wat kost het je Remote?

195 EUR en 3 uur

Onze ervaren professionals​